Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ - ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ '' Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ''

  Το Δεκέμβριο του 2004 μια παρέα γονέων κ φίλων στην προσπάθειά μας να οργανωθούμε σε ομάδα με κοινά προβλήματα με απώτερο στόχο τις καλύτερες συνθήκες ζωής και εκπαίδευσης των αυτιστικών παιδιών μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση του συλλόγου μας. Σ΄αυτή μας την προσπάθεια έχουμε τη συμπαράσταση επιστημόνων ειδικών στον αυτισμό. Φίλοι εθελοντές και κάποιοι τοπικοί φορείς συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του συλλόγου. Είμαστε Φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικό. Ο σύλλογός μας έχει πενταμελές διοικητικό συμβούλιο που εκλέγεται κάθε τρία χρόνια, έχει έδρα στην Αλεξανδρούπολη οδό Δήμητρας 19 παλαιό νοσοκομείο.
Σκοπός του συλλόγου είναι η στήριξη των ατόμων με αυτισμό και στόχοι του είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των τοπικών αρχών και της κοινωνίας για το πρόβλημα του αυτισμού. Οι δράσεις ώς σήμερα είναι ημερίδες, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια, ομάδες γονέων, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κλπ. και συνεχίζουμε.
   Εχουμε απο παραχώρηση του Δήμου Τραιανούπολης έκταση στο χωριό Δωρικό όπου είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την ανέγερση του κτιρίου μας. Επίσης απο δωρεά του Δήμου Αλεξ/πολης έχουμε έκταση στο χωριό Αμφιτρίτη όπου την άνοιξη θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη λειτουργία θερμοκηπίου στο οποίο θα απασχολούνται τα παιδιά μας. Σ΄αυτό μας τον αγώνα έχουμε ανάγκη απο την αγάπη, τη βοήθεια κ τη στήριξη όλων σας.
Τηλέφωνα επικοινωνιας: 25510 80474 και 6932 317929.   e-mail   L-mayrid@otenet.gr
    Ευχαριστούμε.
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Η Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας
Ευαγγελία Μαυρίδου                     Ελένη Μπογιατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου